Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΣΚΟΤΩΣΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!

Ειμαι πολυ ανησυχος και στενοχωρημενος και ανησυχημενος και ταραγμενος και πακεταρισμενος αυτη τη στιγμη που σας γραφω τουτο εδω το ποστακι. Εχουν γινει πολλα και διαφορα περιστατικα που με εχουν φτασει σε αυτο το σημειο και θα αρχισω απο την αρχη.
Σημερα επρεπε να μετακινηθω απο ενα σημειο σε ενα αλλο πολυ γρηγορα, σχεδον ακαριαια. Τοσο ακαριαια που να μοιαζει οτι τηλεμεταφερθηκα, δηλαδη πηγα απο το πρωτο σημειο που μπορουμε να το πουμε σημειο αλφα στο δευτερο σημειο που μπορουμε να το πουμε σημειο βητα μεχρι να πεις κυμινο!!!!!! ΚΥΜΙΝΟ!!!!! Ε, γι'αυτο δεν ειχα αλλη λυση και επιλογη απο το να παρω το ταπεινοφιλο μεσο μεταφορας που οι λαικοι και βλαχοι ανθρωποι εδω και δεν ξερω και που αλλου, αγαπουν να αποκαλουν ΤΑΞΙ. Ο οδηγος ηταν ενας αξεστος βλαχαδερος βρωμιλος που ακουγε Στελιο Καζαντζιδη που εχει πεθανει ο ανθρωπος!!! Πως μπορεσε να κανει κατι τετοιο; ΠΩΣ; Τεσπα εφτασα καπως γρηγορα αλλα οχι και οσο θα ηθελα απο το αλφα στο βητα. Και εκει εγιναν ολα.
Στο βητα βρισκεται το εξοχικο μου σπιτι. Το εξοχικο μου σπιτι ειναι σενιο, δεν του λειπει τιποτα. Εχουμε ομως την ατυχια να ανεχομαστε για γειτονες μια οικογενεια με τεσσερα παιδια!!! Ναι, καλα ακουσατε! Οχι ενα, οχι δυο, οχι τρια, αλλα ΤΕΣΣΕΡΑ!!! FOUR!!! Αν ειναι δυνατον!!!!!!!! Ολη μερα κανουν φασαρια, φωναζουν, γελανε, πινουν νερο, κανουν κουνια, ποδηλατο, τρεχουν στα χωραφια, κανουν την αναγκη τους οπου βρουν και ειναι γενικα ανυποφορα τερατα! Τα σιχαινομαι με ολα μου τα σπλαχνα απ'ακρη σ'ακρη! Επρεπε να βρω εναν τροπο να τα εξοντωσω! Το οφειλα στην οικογενεια μου αλλα και στη δικια τους! Λετε να μη βλεπω τους ταλαιπωρους γονεις τους πως βασανιζονται με τοσα παιδια;
Σκεφτηκα λοιπον να κανω κατι μοχθηρο και πανουργο. Να δηλητηριασω τη μεγαλη κορη που κανει τη λιγοτερη φασαρια για να σκασουν τα μικρα! Η μεγαλη ηταν και λεγω ηταν γιατι ειναι πια νεκρη, δηλαδη βλεπει τα ραδικια αναποδα, δηλαδη τα κακαρωσε, δηλαδη φονευθηκε, δηλαδη ψοφησε, ηταν λοιπον μια βοθρωνα, μια κατιγκλω, μια καλιακουδα, μια σαπιοκοιλια, ενα καχιεκτικο κοριτσι που οφειλε να βαλει κανενα κιλο γιατι ηταν λεπτη. Μαζεψα λοιπον ολα μας τα γλυκα, την φωναξα στο σπιτι και τη μπουκωσα! Μεχρι αυριο θα εχει παθει ζαχαρο και θα πεθανει απο υπογλυκαιμια!! Τι πανεξυπνο τρικ! Το διαβασα σε ενα εγκυρο σαιτ στο ιντερνετ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου