Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Το αμφιλεγομενο baby doll


Μεγαλη συμφορα και πανουκλα επεσε στο τιμιο σπιτικο μας! Εισεβαλε σαν κερβερος απο τα πορτοπαραθυρα και ρημαξε το φτωχικο μας! Βεβαια εννοω το εξοχικο μας γιατι τωρα κανουμε διακοπες, αλλα αν ημασταν στην Αθηνα θα το ρημαζε και αυτο. Η γιαγιακα μου ειναι η αιτια αυτης της συγχρονης τραγωδιας. Αλλα ας παρω τα πραγματα απο την αρχη.

Ηταν ενα ηλιολουστο πρωινο του Φλεβαρη η αλλιως Φεβρουαριου η αλλιως του δευτερου μηνα του χρονου η αλλιως του μηνα που γιορταζουμε την αισχρη εμπορικη γιορτη του Αγιου Βαλεντινου η αλλιως του μηνα που τολμαει να εχει 28 μερες αντι για 30 η αλλιως του Κουτσοφλεβαρου. Η γιαγιακα μου, απο οτι υποπτευομαι, ενιωθε κατι να την τρωγει βαθεια μεσα της και πηρε την αποφαση με τολμη και αποκοτια να ορμησει σε ενα ταπεινο εσωρουχαδικο της συμφορας και της συνοικιας και να αγορασει ενα ταπεινοφιλο ενδυμα για να παιρνει τον υπνο της μαζι του. Αντι να διαλεξει μια νυχτικια ασπρη δαντελωτη με φινετσα που θα αρμοζε στη μεγαλη ηλικια της, η φτωχομπινεδου πωλητρια, αυτη η βλαχαδερη γκουμουτσα, της πασαρε με ολο το θρασος που ειχε πανω της ενα πανπροστυχο, πανδιαφανο, πανκοντο, παναρχαιο, πανμεταξωτο, πανακριβο και πανπονηρο baby doll!!!!!!!!! Για οσους βλαχους κατσικανιαρηδες δεν ξερουν τι ειναι το Baby doll εβαλα πανω πανω μια φωτο να ξεστραβωθουν!

Τοσο καιρο η πανουργα γιαγιακα ειχε κρατησει μυστικη αυτη την ταπεινη της αγορα και εκρυβε αυτο το εκτρωμα βαθεια μεσα στο συρταρι με τα βρακια της! Ολα αυτα μεχρι πριν απο μια εβδομαδα που ξεκινησε να το φοραει γιατι την βαρεσε η ζεστη κατακουτελα και καταμπουτα και καταστηθα και καταπλατα. Μολις την ειδε η μητερουλα μου, το σαγονι της εκανε κρακ και ανοιξε 37 εκατοστα και 12 χιλιοστα και επεσε στο πατωμα. Αμεσως ξεχυθηκε σαν εμετος μεθυσμενου βλεροειδους Αγγλου στην Ροδο Αυγουστο 2012 η πανουκλα στο σπιτι μας! Η μητερουλα αρχισε να φωναζει στη γιαγιακα οτι η ενδυμασια της ηταν ντροπιαστικη και προστυχη και κατσικισια και οφειλε να την καψει αμεσως στην αυλη και να φωναξει τον Παπα Τζιμ για ευχελαιο και εξορκισμο! Η γιαγιακα προταξε τα στηθη της κυριολεκτικα και μεταφορικα και της ειπε shut up bitch!!!!! Μπορει να μην ηταν αυτα τα ακριβη λογια της, δεν ειμαι σιγουρος γιατι εστεκα εκει σοκαρισμενος και αποσβολωμενος σαν απροστατευτο ζαχαροτευτλο, αλλα αυτο εννοουσε, ειμαι σιγουρος!

Για μερες ημουν σοκαρισμενος και θυμωμενος με τη γιαγιακα αλλα σημερα που την ειδαν με το baby doll της ο Τζιμ, ο Τηλεμαχος και ο Μιχαλης ο Βουλγαροκτονος, με αλλαξαν τη γνωμη. Συγκεκριμενα ο Τζιμ ειπε "Μα αυτο ειναι καυτο!!!!(=that's hot!!!!)". Ετσι και εγω με τη λογικη μου σκεφτηκα οτι η γιαγιακα μου αφου ως γνωστον ειναι σεξουαλικα και ερωτικα ενεργη εχει το δικαιωμα και την υποχρεωση να προβαλλει τη γεροντιστικη θηλυκοτητα της με καθε θεμιτο και αθεμιτο μεσο!
Αλλωστε στον ερωτα και στον πολεμο ολα επιτρεπονται!!! 

1 σχόλιο: