Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ BUNNY SUICIDES!!!

Ειμαι εξαλλος με σας υποποδια! Ε ΞΑ ΛΛΟΣ!!! Εδω και μηνες παρακολουθω αταραχος, νευριασμενος και ταραγμενος και αηδιασμενος και λερωμενος απο το οξυ σας, και συφοριασμενος μια μαζικη επιθεση εναντιον στον καραφλο κυριουλη που αγαπα να αυτοαποκαλειται το κουνελι αυτοκτονει! Δεν ξερω ωστοσο τι προσπαθει να υπονοησει με αυτο. Το μονο που ξερω απο επιβεβαιωμενες δημοσιογραφικες πηγες ειναι οτι δεν ειναι κουνελι ο ιδιος καθεαυτος. Ειχαν ενα παλια, αλλα το φαγανε. Τωρα γιατι να θελει ενας κουνελος, αγνωστος σε εμας, να αυτοκτονησει, δηλαδη να γινει αυτοχειρας, (βεβαια δεν ξερω αν μπορουμε να το πουμε αυτο γιατι τα κουνελια δεν εχουν χερια), ποιος ξερει; Αλλα αυτο δεν εχει σημασια.

Ενα σωρο τελευταιοι τριτατζιδικοι τρομοκρατες του τουιτερ τα βαζουν καθημερινα με τον κυριο Κουνέλη. Μια τον λενε καραφλο, μια τον λενε κοντοστουπη, μια τον αποκαλουν βλαχαδερο κυριο, μια του λενε οτι βρωμαει, μια οτι εχει μονο ενα ζευγαρι παντοφλες στην κατηγορια: υποδηματα!, μια οτι ειναι ερωτυλος. Κυριως βεβαια του λενε οτι λεει ολο βλακειες. Ετσι λενε και σε μενα μερικοι ζηλιαρογατοι τρογλοι κι ετσι τον καταλαβαινω. Ειμαστε ακριβως στην ιδια μοιρα! Ισως πρεπει να αντισταθουμε μαζι αμα τυχει καμια φορα. ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ BUNNY SUICIDES! Αφηστε τον ησυχο ειπα! Ο bunny suicides ειναι ενα καλοκαγαθο μελαχροινο παιδι που κοιταει τη δουλεια του και δεν ενοχλει ποτε κανεναν! Τι σας εκανε; Ποιο αμαρτημα διεπραξε; Μηπως ζηλευετε το φλογερο του ταλεντο και παθος; Μηπως θα θελατε να ειστε στη θεση του; Αυτο δεν προκειται να γινει ποτε! ΠΟΤΕ!!!

Μη νομιζετε οτι θα διστασω να πω ονοματα. Μια κυρια ελεκτρα τον ειπε τις προαλλες υποβολεα! Παρολο που την ειπα "μα αυτο ειναι τρομερο!!!", ετσι ακριβως με αυτα τα λογια, δε σταματησε να τον βιαζει λεκτικα! Αλλη μια που ζηλευει τον μικρό κύριο Κουνέλη ειναι μια βλαχαρα κοντη σαφρακιασμενη πατρινια, η επονομαζομενη πικατσου, δηλαδη μικα! Αυτη τον εχει πει παμπολλες φορες για τις παντοφλιτσες του. Σαν δεν ντρεπεται λεω γω! Θα θελες μαρη αν εσυ δεν ειχες πεδιλα να συναλλαζεις να σε κοροιδευει η γειτονια;;; Οχι ε; Τοτε γιατι το κανεις στους αλλους; Γιατι;;; Κι εγω με ενα ζευγαρι εσπαντριγιες εβγαλα το καλοκαιρι! Σε περιπτωση που δεν το εχεις καταλαβει αντιπροσωπη, εχουμε ΚΡΙΣΗ!

Ο χειροτερος εχθρος και σπιουνος ολων ειναι ενα τερατουργημα που αγαπα να αυτοαποκαλειται τζιθεος! Δηλαδη πιστευει ξεκαθαρα οτι ειναι θεος! Κι οχι απλα το πιστευει, το διαφημιζει κιολας! Τελοσπαντων αυτα θα τα αναλυσω σε αλλο ποστ. Αυτος ο κοντοπιθαρος στραβοκανης συνεχεια βριζει χυδαια και ανοστα τον κυριο μπανη. Πως τολμαει; Δεν ξερει οτι δεν εχει το δικαιωμα αυτο; Ειναι ξεκαθαρο σε εμενα οτι τον μισει και τον ζηλευει και θελει να του φαει τη θεση και τη σχεση και την γιαγιακα, σαν τη ζωη της αλλης! Ο κυριος μπανης ειναι η Ελπιδα και ο τζιθεος ειναι η Ξενια! Ας αρχισει ο τζιθεος να ψαχνει πισινα να κρυφτει και να πνιγει! Ο κυριος μπανης δε θα αυτοκτονησει! Θα εχει απλα το ονομα και οχι την χαρη.

Την αλλη γιατι την λενε ελεκτρα ωστοσο; Γιατι οχι ηλεκτρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου