Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Τι το θελε ο Τζιμ το γαλα; ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕ;;;

Συναισθηματα χαρας και λυπης, η οπως πολλοι θα ελεγαν εν χαρη συντομιας, χαρμολυπης με κατακλυζουν, με κυριευουν, με κατατρεχουν και με εξουσιαζουν, φρικια και δαιμονες, ιδεες εμμονες!!! Γιατι το λεω αυτο; Μα θα μαθετε αμεσως!

Ηταν πρωι του αυγουστου, συγκεκριμενα χτες στις 10.39 περιπου ακριβως οταν ο Τζιμ, που εχει ερθει να τον φιλοξενησουμε στο εξοχικο μας, σηκωθηκε παραπαιοντας απο το κρεβατακι του. Προχωρησε μεσω του καθιστικου προς την κουζινα ξυνοντας το ποπουδακι του. Ανοιξε νυσταγμενος αγουροξυπνημενος χασμουρημενος και αλλοπαρμενος το ψυγειο, εβαλε λιγο απο το γαλατακι σε ενα ποτηρι κι εκατσε σε μια καρεκλα. Καρεκλα ειναι ενα καθιστικο επιπλο. Απεναντι του καθοταν ο βλαχος σιχαμενος αντιπροσωπος που αγαπα να αυτοαποκαλειται αδερφος μου. Αυτος ηταν μονο σαν καθυστερημενος. Απο την πρωτη κιολας γουλιτσα ο Τζιμ καταλαβε οτι το γαλα μας ειχε ληξει προ πολλου. ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ! Συγκεκριμενα, πριν απο 7 ημερες, 3 λεπτακια και 46 δευτερολεπτα, μετρωντας απο τη στιγμη που ο τζιμ ανοιξε το ψυγειο. Το σοκ ηταν δραματικο. 

Χωρις καλα καλα να μπορει να ελεγξει την αναγουλα του και τις ορμες του, εφτυσε ολο του το γαλα αναμεσα στα δυο ματια του βλαχου αδερφου μου. Ο βλαχος απο την αλλη, σοκαριστηκε ευθυς εξαρχης! Αφου αρπαξε μια πετσετουλα κουζινας ασπρη μωβ και λιγο πρασινη και σκουπισε τη βλαχικη μουρακλα του, μισοκλεισε απειλητικα τα γεματα μισος ματια του και μας ειπε: "αυτο θα με το πληρωσετε ακριβα σκουπιδια!!! Θα μετανιωσετε για καθε δακρυ που εχω ριξει! Αυτο το ορκιζομαι στην Παρθενο της Μαδαγασκαρης και της Νεας Ιωνιας, που ειναι και οι αγαπημενες μου!". Φυσικα τα γελια μας κοπηκαν μαχαιρι.

Δεν περασαν καλα καλα 2 ωριτσες, συγκεκριμενα περασε μονο 1 ωρα και 27 λεπτακια, και ΤΣΙΚΛΑΚ! ΜΠΑΜ! Σεισμος!!! ΣΕΙΣΜΟΣ λεγω! Αυτη λοιπον ηταν η εκδικηση του δαιμονα βλαχου. Οταν τον ρωτησαμε πως τολμησε να μας εκδικηθει με αυτον τον βαναυσο τροπο και πως γινεται να μην λυπαται τα αθωα θυματα της μανιας του, γελασε ανατριχιαστικα και μας ειπε "στον ερωτα και στον πολεμο ολα επιτρεπονται"!!! Ακου θρασσος ο βλαχος! Αυτη τη φορα το παρατραβηξε ο τρογλος αντιπροσωπος εγκελαδος! Δε θα τη γλιτωσει! Θα το πω στους γονεις μας κι ας λεει η μαμα ολο να κανουμε ησυχια και να μην την ενοχλουμε. Θα παγω και στον εισαγγελεα εφετων!!!!!!!


Βεβαια η οργη του εγκελαδου αδερφου μου προκληθηκε απο την αποκοτια του Τζιμ. Τι το κι αυτος το γαλα; ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕ;;;

4 σχόλια:

  1. δεν μου αρεσε αυτό το post Ανήσυχε σε σύγκριση με άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όλα τα κατάλαβα. Εκτός απ' το "ΤΣΙΚΛΑΚ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kala xristiani mou esy den exeis akousei pote seismo? tsiklak mpam kanei!!!

      Διαγραφή
    2. Σου μοιάζω για χριστιανή ρε Τροφαντό αποπαίδι!!!

      Διαγραφή