Τρίτη 29 Απριλίου 2014

55 χρονια γκλαμουρ

Καλησπερα σκουπιδια και βρωμες.
Αποφασισα χρυσα μου να γραψω ενα ποστ για να ανεβει αισθητα το επιπεδο του ταπεινοφιλου ελληνικου ιντερνετ, γιατι αν περιμενει απο εσας αιντε αιντεεεεεεε!!Το αποψινο μας κειμενο φιλοι και φιλες φιλοτελιστες και φιλοτελιστριες, αφορα μια δυνατη και σημαντικη αποφαση εμου του ιδιου, ανησυχου blogger.  Σκεφτηκα με τη λογικη μου, οτι λειπει απο την συγχρονη λογοτεχνια, συγγραφη, ποιηση και φιλοσοφια ενας υμνος. Ενα επος. Μια ωδη στη μεγαλυτερη ιντερνετικη προσωπικοτητα, Τηλεμαχο.Ο Τηλεμαχος γεννηθηκε και μεγαλωσε στην πασιγνωστη βιομηχανικη πολη της Ελλαδας που ονομαζεται Τρικαλα Κορινθιας. Εκτος βεβαια απο τη βαρια βιομηχανια που διαθετει, ειναι διασημη για τη θαλασσα, τα μπιτσομπαρα, δηλαδη μπαρς στα οποια συχναζουν μπιτσαρες καθε καλοκαιρι, αλλα και για το πανηγυρι του Αγιου Πολυδευκη που γινεται καθε χρονο στις 18 Μαιου.

Απο μικρος ηταν ανησυχος και πολυπραγμων. Ο Τηλεμαχος υπηρξε φοιτητης για πανω απο μια δεκαετια. Αυτο βεβαια δε συνεβη γιατι ηταν ενας τεμπελχανας του κερατα, αλλα επειδη ηταν ενα καλλιτεχνικο πνευμα και ηθελε να αλλαξει πολλες σχολες και να δοκιμασει πολλα πραγματα. Ετσι σημερα ο Τηλεμαχος εχει γνωσεις Φυσικοθεραπειας, Λογοθεραπειας, Εργοθεραπειας, Μαγειρικης, Κομμωτικης, Ιατρικης, Κηπουρικης, Αστρονομιας, Πυρηνικης Φυσικης και φυσικα Ιχθυοκαλλιέργειας.Οι σχεσεις με τις γυναικες δεν ελειψαν. Ο Τηλεμαχος ηταν ο γνωστοτερος επιβητορας των Αθηνων. Βεβαια διεμενε στα Τρικαλα Κορινθιας. Ολα αυτα μεχρι που του συνεβη ενα τρομερο ατυχημα. 

Ηταν ενα απομεσημερο, οπου ο Τηλεμαχος οδηγουσε το αγροτικο του αυτοκινητο προς την περιοχη που μερικοι αποκαλουν Μαγουλα. Ενω οδηγουσε, αντιληφθηκε οτι το μπροστινο αμαξι μετεφερε κατι ειδη υγιεινης στο πορτπαγκαζ του και πιο μπροστα υπηρχαν κατι παπίτσες στην ασφαλτο. Το αμαξι με τους μπιντεδες σταματησε αποτομα και ο Τηλεμαχος επρεπε καπως να αποφυγει τη στγκρουση!!!!!!!!! Ηταν πολυ τρομακτικο. Δεν ξερω δηλαδη, ετσι με ειπε μετα. Εκανε κατι ελιγμους, πηγε δεξια, πηγε αριστερα. Τεσπα, για να μην τα λεω σε πολυ χρονο, δηλαδη για να μην πολυλογω, στουκαρε πανω σε ενα καζανακι με το πλαινο του αυτοκινητου. Αυτο εσπρωξε το τιμονι το οποιο πιεσε τα γεννητικα οργανα του φιλου μου και ο γιατρος διεκρινε μια ασυνεχεια στη δεξια επιδιδιμιτιδα του Τηλεμαχου. Δεν ξερω κι εγω πολλα πραγματα απο την επιστημη που λεγεται Ιατρικη, αλλα καταλαβα οτι ο Τηλεμαχος εμεινε ανικανος, ετσι, με τη λογικη μου. Βεβαια, αυτος δε δεχεται αυτη την ανικανοτητα και καποιες νυχτες πηγαινει στο σπιτι με γυναικες, αλλα ειμαι σιγουρος οτι απλα μιλανε.Ο Τηλεμαχος δεν κανει πια σεξ, δεν κανει πια ερωτα, δεν ερχεται σε οργασμο, σε συνουσια, σε αναπαραγωγικη διαδικασια. Εχει χασει τη στυση του απ ακρη σ ακρη.

Και για να φτασουμε στο σημερα, ο Τηλεμαχος κανει καριερα στο συνοικιακο χοιροστασιο.Η αληθεια ειναι οτι περασαμε δυσκολες καταστασεις λογω ελλειψης χρονου, η σχεση μας η φιλικη περασε απο 40 κυματα, καθως ο φιλος μου προπονουνταν για πατινεζ, αλλα τελικα με λιγη καλη θεληση, τα καταφεραμε!!!!! Η παραπανω βιογραφια δημοσιευθηκε στο μπλογκακι μου γιατι δεν ηθελα να κακοκαρδισω κανεναν απο τους χιλιαδες εκδοτες εντος και εκτος Γης που διεκδικουσαν να φιλοξενησουν τις αραδες μου.

1 σχόλιο:

  1. Δε μας είπες αν είσαι σκύλος τελικά.... Δοκίμασες σκυλοτροφή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή