Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΜ!

Hey αντιπρόσωποι

γραφω αυτο το ποστακι σημερα αν και αναρωτιεμαι τι νοημα εχει. Ειστε τοσο σιχαμενοι τρογλοι που η γνωμη σας δε με ενδιαφερει καθολου. Ωστοσο εχω ξεμεινει με εσας και πρεπει να δειξω ανωτεροτητα στην ηλιθιοτητα σας.

Σημερα συνεβη ενα απαραμιλλα γλοιωδες και ασυμβατο με τη ζωη γεγονος! Εκει που ημουν στο μετρο χτυπησε το κινητο μου! Το να χτυπησει το νοκια απο μονο του δε θα ηταν παρα πολυ τρομερο ωστοσο στο μετρο με φανηκε περιεργο γιατι η wind δεν εχει σημα εκει χαμω! Ηταν ο Τηλεμαχος. Το σημα χαθηκε με το που το σηκωσα! Λες και το εκανε επιτηδες!!! Αυτο εγινε αλλες δυο φορες μεχρι που τελικα βγηκα στην εξοδο Πανεπιστημιο χωρις να χρησιμοποιησω κυλιομενες σκαλες! Κουραστηκα πολυ. Ισως θα επρεπε να ξεκινησω γυμναστηριο. Τελοσπαντων αυτο δεν εχει και πολλη σημασια.

Με πηρε λοιπον ξανα ο Τηλεμαχος και με προτεινε να βγουμε σημερα το βραδακι να φαμε στα goody's της συνοικίας του. Εγω ομως αρνηθηκα διακριτικα λεγοντας του no bitch! you suck big time! Αυτο το εκανα επειδη ηθελα δηλαδη προτιμουσα δηλαδη επελεξα δηλαδη αποφασισα οτι θα ηταν καλυτερα να βρεθω με τον Τζιμ. Γυρισα λοιπον κατακοπος στο μικρο αλλα ζεστο σπιτικο μου και εστειλα μηνυμα στον Τζιμ:

Anisixos: where are you bitch?
Jim: sto psilikatzidiko mari. ti thes ostoso?
Anisixos: tha ertheis sto mikro alla zesto spitiko mas gia na kanoume farses apo ta tilefwna?
Jim: yes bitch! se 37 deuterolepta eimai ekei!!!!!!!!!!!

Απο εκεινη την ωρα τρογλοι εχουν περασει 2 ωρες! Κι ο Τζιμ πουθενα! ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!!! Τον εστειλα πριν λιγο μηνυμα και με ειπε οτι εχει βγει με αλλους φιλους του! GOD DAM IT BASTARD BOY I HATE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I'm no more bffs με αυτό το σκουλικι!!!!!!!!!

3 σχόλια: