Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Η μεγαλυτερη εν ζωη φαν μου αποκαλυπτει!!!!!!

Αντιπροσωποι γεια σας!!! Δεν με ενδιαφερει πως περασατε αυτο το τριημερο γιατι ειστε ασημαντοι, οποτε δεν εχει νοημα να σας ρωτησω. Αυτο που ειναι σημαντικο για την αποψινη ημερα ειναι να σας παρουσιασω με τολμη και γοητεια και μεγαλη ικανοποιηση ψυχης τα αποτελεσματα της μεγαλυτερης ερευνας που εχει διεξαχθει στα ελληνικα δεδομενα!

Αυτην την ερευνα την εκανα εγω και το αντικειμενο της θα σας το αποκαλυψω ευθυς εξαρχης. Καθως κοιμομουν την Πεμπτη προς την Παρασκευη, δηλαδη το βραδυ της περασμενης Πεμπτης μετα τις δωδεκα τα μεσανυχτα, οποτε πολυ νωρις την Παρασκευη, ειδα στον υπνο μου, σε ενα απο τα 9 ονειρα μου οτι εψαχνα να βρω τον μεγαλυτερο η την μεγαλυτερη φαν του μπλογκακιου μου!!!!!!! Ξυπνησα εντρομος και κατατρομαγμενος και αναφωνησα με θρασος αλλα και με μια νυστα ισαμε το ταβανι, που ειναι και ψηλοταβανο, τα εξης "αυτο ειναι!!!!!!!!!! θα το ερευνησω και θα αναρτησω τα αποτελεσματα στο μπλογκ μου!!!"

Ετσι και εκανα τρογλοι. Την ερευνα ανελαβαν να ξεκινησουν αλλα και να ολοκληρωσουν μεχρι το τελος, 17 εταιρειες τοσο του εσωτερικου οσο και του εξωτερικου. Θα αναφερω μερικα ονοματα απλα για να καταλαβετε το μεγεθος και την αξιοπιστια και την αξιοπρεπεια τουτης της τρισμεγιστης και πολυπαθης και ταυτοχρονα πολυ μεγαλης ερευνας. Kappa research, Apple Stores, Pitsos, Φρυγανιες Βοσινακη, Διεθνης Εκθεση Θεσσαλονικης, Μπισκοτα Παπαδοπουλου, VHCS, Racks Πετρακης Α.Ε., Ειδη Υγειινης Πυραμις και Ντοματοπελτεδες Κυκνος με σημα την παπιτσα ειναι μονο μερικες απο τις εταιρειες που ειχαν την τιμη να αναλαβουν το δυσκολο αυτο εργο. Θα αναρωτιεστε τωρα "ΣΥΓΝΩΜΗ, αυτη η ερευνα εγινε μεσα σε δυο μερες;;;;;;;;" και θα σας απαντησω ευθυς αμεσως! Ναι, τρογλοι, γιατι αυτες οι κολωσσιαιες επιχειρησεις απαιτησαν αμεσα και αποτελεσματικα αποτελεσματα! Και το πετυχαν!!!!!

Νικητρια λοιπον στεφθηκε με απολυτη επιτυχια μια δικια μας κοπελιτσα, μια ελληνιδα μεσα απο την Ελλαδα, δηλαδη μια κυρια που μενει στην πατριδα μας. Μια Ελληνοπουλα! Μια γνησια απογονος της Λασκαρινας Μπουμπουλινας!!! Μια γηγενης του τοπου μας! η mipiroalfavitao!!!! Ακολουθει συνεντευξη της κορασιδας αυτης.


1. Ανησυχος: Hey bitch! Πως νιωθεις που τυχαινει να εισαι εσυ η μεγαλυτερη φαν του Ανησυχου Μπλογκακη, δηλαδη δικια μου μεγαλυτερη φαν και του blog του;

mipiroalfavιtao:  νιωθω πολυ bitsara και τυχερη που βρηκα εσενα και το μπλογκακη Σου και αναγνωρισα την αξια Σου απο νωρις. εισαι ο πιο ανησυχος μπλογκακης απ ολους τους μπλογκακηδες και ειμαι περηφανη ακολουθος Σου.


2. Ανησυχος: Πες μας λιγα λογια για σενα, οχι οτι με ενδιαφερει καθολου, ετσι για τα ματια.

mipiroalfavitao: δεν εχω φιλους επειδη κραταω αδειες θεσεις να τις γεμισεις Εσυ.



3. Ανησυχος: Οσο θυμασαι τον εαυτο σου απο την παιδικη σου ηλικια, με θαυμαζες απο παντα; Αν ναι, τι θαυμαζες και συνεχιζεις να θαυμαζεις περισσοτερο σε εμενα; Αν οχι, ξανασκεψου το και απαντα στο αν ναι.

mipiroalfavitao: Σε θαυμαζα απο τοτε που θυμαμαι να θαυμαζω. συγκεκριμενα θαυμαζω την ικανοτητα σου να συνδυαζεις τουιτερ με πνευματικη διαυγεια, ινσταγκραμ με τεχνη και facebook με ουσιωδη επικοινωνια με τους φανς Σου.



4.  Ανησυχος: Ποιο απο τα ανυπερασπιστα και ανυπερβλητα και ανεκδιηγητα posts μου λατρευεις να διαβαζεις καθε πρωι με τον καφε η το freddito σου και γιατι;

mipiroalfavιtao: το αγαπημενο μου ποστς σου να διαβαζω και να μελοποιω το πρωι με τον καφε ειναι το "Τὸν Σταυρόν σου Χριστὲ!!!", δηλαδη η ανασταση του μεγαλυτερου ηλικιακα ιντερνετικου σταρ εν μετ' αναστασις ζωη, Τηλεμαχου. ειναι τρυφερο και ζορικο. αλλα το αντικειμενικα καλυτερο ειναι το "Η πολη του μπλε!!!".



5. Ανησυχος: Πες μας την γνωμη σου για τις μεγαλυτερες εν ζωη ιντερνετικες περσονες Τζιμ και Τηλεμαχο. Και κατι αλλο. Συμπαθεις την γιαγιακα μου;

mipiroalfavιtao: καλα παιδια φαινονται, εμενα εσυ με νοιαζεις. η γιαγιακα Σου, κρινοντας απ τις φωτογραφιες στο ινσταγκραμ, ειναι μια γυναικα που εχει αποβαλει καθε καταλοιπο καταπιεσης προερχομενο απο τα κοινωνικως κατασκευασμενα προτυπα ομορφιας, και αυτο ειναι διαχυτο στα γραπτα Σου. για τον ανθρωπο, λοιπον, που εισαι, την αγαπω.



6.  Ανησυχος: Σαν τι αγαπας να με θαυμαζεις περισσοτερο; Σαν φωτογραφο στο instagkram; Σαν συγγραφεα στο twitter; Σαν ποιητη και τραγουδοποιο παλι στο twitter; Σαν σκηνοθετη στο Συνταγμα οταν αλλαζω θεσεις στις καρεκλες των MacDonalds; Σαν κριτη μαγειρικης των φαγητων της γιαγιακας μου;

mipiroalfavιtao: αγαπω να σε αποκαλω ποιητη και τραγουδοποιο οποτε και αγαπω να σε θαυμαζω ως τετοιο στο τουιτερ. και επι τη ευκαιρια, δηλαδη btw, θα ηθελα να ξεκινησεις παλι τις tipi tipi διασκευες.



7.  Ανησυχος: Μια ερωτηση τωρα για να εχει νοημα αυτη η συνεντευξη που θα ακολουθησει. Πως σε λενε;

 mipiroalfavιtao: Ελενη :)

Δυστυχως η κυραΛενη ξεχασε να αναφερει οτι ηταν τιμη της να δωσει συνεντευξη για το μεγαλυτερο εν ζωη μπλογκ! Μαλλον το ξεχασε απο το τρακ της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου